Inschrijving Volvo Klassieker Beurs 2018

Het VKB-team nodigt u uit om u in te schrijven als deelnemer aan de Volvo Klassieker Beurs 2018. De beurs zal gehouden worden in het Autotron Rosmalen op 22 & 23 september 2018.
Het programma van de VKB 2018 vindt u op deze site.

Het inschrijfformulier vindt op inschrijving/formulier. Het formulier bevat de mogelijkheden en kosten voor deelname. Met uw inschrijving gaat u akkoord met het Reglement VKB 2018, zie hiervoor inschrijving/reglement.

Inschrijven is niet meer mogelijk voor de Volvo Klassieker Beurs 2018. Alle standhouder plaatsen zijn bezet. Voor eventuele inlichten kunt u mailen met het secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Na ontvangst van uw inschrijving informeren wij u over de voortgang en bijzonderheden betreffende uw deelname. Op deze website vindt u de steeds de meest actuele algemene informatie.

Voor overnachten kunt u gebruik maken van de speciale Volvo-aanbiedingen van het aangrenzende vakantiepark Dierenbos of van het nabij gelegen Van der Valk Hotel Nuland.
Zie voor informatie over de mogelijkheden bij overnachten.

Om de bekendheid van de VKB 2018 te verhogen zijn ook dit jaar posters en flyers beschikbaar. Bijvoorbeeld om een flyer bij uw uitgaande post voegen.
Zie hiertoe poster&flyer. Gedrukte exemplaren kunt u bij het secretariaat aanvragen..

Wij rekenen erop u (weer) als deelnemer te kunnen begroeten.

Met vriendelijke groeten,
het VKB-team 2018.